Försäljning Trullo (byggnad med koniskt tak), BELVEDERE CAMPOMORO, Corse-du-Sud, Frankrike, lieu dit chioso nuovo

Försäljning - Cod. 41077

  • Typ: Trullo (byggnad med koniskt tak)
  • Område: 215 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 1790

Samtida hus Belvedere Campomoro
Beläget i Belvedere Campomoro 900 meter från havet som kan ses från poolen omgiven av träd (ekar, jordgubbar, olivträd ...) nås via grusväg.

Mark inhägnad och stängd av en automatisk grind i metall och exotiskt trä (IPE).

Parkeringsplats för 4 bilar.

Stort, ljust hus på 215 m² på 1780 m² mark, med en 11-meterspool omgiven av stora träterrasser på 320 m² (klass 5 autoklav furu).

Poolhus med fullt utrustat kök: svarta möbler och gyllene splashback, induktionshäll, mikrovågsugn, kylskåp och granitbänk.

Utedusch.

Huset erbjuder ett vardagsrum på 80 m² med exponerade bondgårdar och 3,5 m under tak med öppet kök (Schmitt) och stor kvartsö, skafferi och toalett med handfat.

Nikola Tesla induktionshäll med integrerad huva, diskmaskin med 16 ställen, De Dietrich ugn och mikrovågsugn, Siemens kylskåp.

Vardagsrummet är omgivet av 4 stora 3m burspråk, och en av 4m ut mot terrassen och poolen i söder och en 50m terrass mot norr med utsikt över bergen och grönska.

Sedan 5 sovrum på en andra plan alla utrustade med ett duschrum (ett har ett badkar) och ett skräddarsydd omklädningsrum (Schmitt). Det stora sovrummet duschrum har en 1m x 2m regndusch.

Tvättstuga på 25 m² med stora förvaringsutrymmen.

Elektriska fönsterluckor, kanaliserad luftkonditionering med wifi-hemautomatisering, centralisering av rulljalusier, burspråk i hela huset så att vi känner oss inifrån och ut.

Inredda med smak och tillverkade av material av hög kvalitet (antracit snickerier, 120 x 120 plattor, Garofoli vägg tråd dörrar i ek och svarta handtag, Hans Grohe kranar, TV installation på väggen av varje väntrum, avhärdare. Vatten, varmt vatten cirkulator , professionell varmvattenberedare på 500 liter, väggar med stor isolering ...)

Kort sagt, ett riktigt paradis ett stenkast från stranden och fantastiska promenader (Campomoro kustväg som går med Tizzano, men också en nära avgång mot floderna i Zoza eller mot Aiguilles de Bavella). 10 km från Propriano (båtåtkomst från fastlandet med Compagnie Méridionale de Navigation) och 17 km från Sartène. 1 timme 30 minuter från Figari och Ajaccio flygplatser.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB