Försäljning 3:a, Conca, Corse-du-Sud, Frankrike, Favone snc

Försäljning - Cod. 42807

  • Typ: 3:a
  • Område: 70 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: Piano terra

På södra delen av det underbara Korsika, precis i Favone, nära det berömda Porto Vecchio, erbjuder vi en havsutsiktsbostadslösning i ett elegant boende några steg från stranden.
Fastigheten består av ett stort och bekvämt vardagsrum, sovrum och badrum. En karakteristisk mezzanine har utsikt över vardagsrummet och erbjuder plats för ett andra sovrum.
Fastigheten är omsorgsfullt inredd och utrustad med alla bekvämligheter.
Bilgarage ingår.

Med sitt fortfarande orörda och vilda landskap innehåller Korsika en anmärkningsvärd variation av vyer: stränder med karibiska färger, hisnande klippor, bländande vita klippor och uppflugna byar.
Korsika är en ö omgiven av kristallklart vatten och prickad med vackra sandstränder, skyddade av frodiga kullar, kännetecknad av den berömda och doftande busken som kallas maquis.
Badorter, vikar och småbåtshamnar livas upp av turister hela sommaren, men det riktiga Korsika kan upptäckas i det bergiga inlandet. Tallskogar, skogar men framför allt vingårdar, varifrån ett historiskt och utmärkt korsikanskt vin erhålls, som beskriver öns inre landskap. De gamla traditionerna lever fortfarande i byarna: glada och karaktäristiska högtider, typiska seder och traditioner, det månghundraåriga lokala språket som kallas "Corsu" och specialiteterna från det korsikanska köket.
Dessutom, i bergen, täckta av snö under större delen av året, är det möjligt att utöva spännande vandringar.

Separerad från Sardinien av den korta sträckan av Bocche di Bonifacio, kommer den fram från Medelhavet som en stor bergskedja full av skogar, som markerar gränsen mellan dess västra del, Tyrrenska havet och Liguriska havet. Även om den politiskt har varit en del av Frankrike sedan 1769, är ön en del av den italienska geografiska regionen och har historiska band med Italien även på det språkliga och kulturella området.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB