Försäljning Villa, Uzes, Gard, Frankrike, 7 Impasse des boucarrudes 30700 UZES

Försäljning - Cod. 41875

  • Typ: Villa
  • Område: 240 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 2467m² exterior

Uzès, första hertigdömet Frankrike! Modern familjevilla på 240 m². Uppvärmd på en terrasserad tomt på 2467 m² inhägnad och planterad med träd. I Mas-stil smälter dess åldrade tegeltak perfekt med marken prydd med olivträd och fruktträd.

Entrén till fastigheten leder dig till en veranda som ger tillgång till villan. En stor hall som vetter mot ett vardagsrum med dubbel katedral prydd med synliga takbjälkar och dess öppen spis införd i en stenmur serverar tre sovrum med privata duschrum för var och en av dem och ett kontor. Sommardelen består av ett utrustat kök med en ö som vetter mot ett mycket ljust och trevligt vardagsrum som vetter mot en täckt terrass med en grill i exponerad sten.

Alla rum leder ut genom stora burspråk till en rund terrass och uteplats. Från terrassen kan du beundra en dominerande utsikt över grönskan samt magnifika soluppgångar. Det ger dig också direkt tillgång till infinitypoolen utom synhåll.

I anslutning till villan leder ett dubbelgarage med direkt tillgång till villan till en rymlig tvättstuga och en vinkällare. Också nedanför villan kan ett helkaklat uthus på 50m² ordnas enligt ditt val (för en hyresrapport eller annat). Marken prydd med grönska och provensalska essenser leder dig till ett gemensamt utrymme runt en enorm öppen spis i gamla stenar och dess bowlinghall.

I denna exceptionella livsmiljö glömmer du att du bara är tio minuters promenad från Place aux Herbes och dess butiker. Missa inte !

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB