Försäljning 3:a, BORDEAUX, Gironde, Frankrike, rue du parlement Saint Pierre

Försäljning - Cod. 41082

  • Typ: 3:a
  • Område: 92 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: DUPLEX

I hjärtat av det historiska distriktet St Pierre (gågata), mellan platserna de la Bourse, Saint Pierre och parlamentet, ** Fantastiskt atypiskt duplex med terrass ** på de översta våningarna i en 1800-talsbyggnad.

Består av ett stort vardagsrum med amerikanskt kök, laminatparkett för intensiv passage, i nedre delen. På övervåningen hittar du ett första sovrum i massiv ekparkett (nu omvandlat till ett kontor) som ger tillgång via en stor glasdörr, till en trevlig terrass på 9 m² möblerad och på hela högra sidan av samma rum. , det finns ett omklädningsrum och ett duschrum med handfat och toalett. Om du går upp ytterligare 4 steg kommer du till det andra sovrummet, rymligt, med ett öppet badrum, gammaldags badkar och en annan toalett. Golvet är massivt teak.

Överallt i denna lägenhet ser du gamla detaljer som balkar, öppen spis (med mycket stort insats och hölje) och stenmurar. ** Helt omgjord och genomtänkt med kvalitetsmaterial **. Uppvärmning är ditt val, elektrisk eller öppen spis, avgifter på 150 € / månad (inklusive vatten) och fastighetsskatt på 1200 €. ** Yta 83 m² + 9 m² terrass.

Det är möjligt att separera denna plats i två lägenheter.

Säkerhetssida, byggnadsdörr med digital kod, sedan säkerhetsglasdörr med lås med intercom, pansardörrar för lägenheten och ett larmsystem. Låsbart cykelrum, innergård, nytt tak. Sällsynt produkt att upptäcka.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB