Försäljning Byggnad, gaillard, Haute-Savoie, Frankrike, rue des rosiers

Försäljning - Cod. 38338

  • Typ: Byggnad
  • Område: 224 m²
  • Antal rum: 17
  • Våning: 150

Detta stora privata hus, i mycket gott skick, är en mycket sällsynt affär. Det ligger i lugnt bostadsområde Gaillard (Ambilly sida) och säljs direkt med ägaren (ingen byrå). Det saknar varken grönska eller sol. Gården och trädgården är välfördelade, vilket ger ett intryck av att vara på landsbygden, mitt i staden. Detta karaktärs hus består av 4 lägenheter med 2 separata ingångar, en servering 3 x T2 och en servering 1 x T4 med söderläge trädgård.
T4 av 100m2 (Carrez law) + 3 x T2 representerar en total beboelig yta på + 224m2 (lag Carrez), på 700m2 mark, turfed och sportad, med en gravillated domstol (mycket bra mark av petanque).
Den har två garage; 1 dubbelrum (29m2) och 1 enkelrum (23m2). Det finns också en liten uthus (maisonette 30m2 + cabanon) mycket användbart för att lagra verktyg, gräsklippare, grill, etc ...
Det ligger 2 minuters promenad från "Millet" -stoppet av den framtida spårvagnen i rue de Genève (planerad till oktober 2019). 2 minuter med cykel från greenway som går till White Water Station (Genève) och 8 minuters promenad från CEVA Ambilly. Bara 20 minuter med bil från Geneve flygplats eller 50 minuter med buss eller spårvagn. Det är 1 km från tullen av Moëllesulaz.
Idealisk investerare = hyresintäkter 50'000 € / år + det ökande värdet eller för en framtida klok ägare med 1 lägenhet att bo (T4 med trädgård) och 3 x T2 att hyra ...!
Trevlig möjlighet också för ett liberalt yrke med T4 i huset och T2 i Demokratiska republiken Kongo lätt omställningsbar i firma eller institut (separata ingångar för T4 och T2 = intimitet) med parkeringsplatser på gården till kundernas förfogande.
Detta vackra hus är också utrustad; en fjärrkontroll elektrisk grind, en grindkod, en fjärrkontroll elektrisk dörr för det stora dubbla garaget, 4 källare (totalt 35m2).
Ny fasad (06/2018) med externisolering av 20 cm tjock, dubbelglas till alla fönster med elektriska persienner.
*** Full fil på förfrågan, med foton, videor, kadastral plan, ECD diagnos.
Pris: 997'000 € netto försäljare
AGENCY ABSTAIN
* Besök kan programmeras efter en ekonomisk genomförbarhetsstudie.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB