Försäljning Hus, Ondres, Landes, Frankrike, Villa 39, L'allée Des Dunes, 224 Chemin de la Montagne, 40440 Ondres, France

Försäljning - Cod. 31361

  • Typ: Hus
  • Område: 40 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: Ground

I södra Frankrike ligger bara 30 minuter från spanska gränsen detta vackra familjevänliga hus utanför den pittoreska byn Ondres. Huset ligger 15 minuters bilresa från Biarritz surfa huvudstad och den livliga staden Bayonne i hjärtat av Baskien. Den populära fiskebyen Hossegor kan hittas mindre än 10 minuters bilresa bort.

Ligger bara fem minuters promenad från de 8 km stränderna mellan Ondres och Tarnos där man kan njuta av alla de nautiska och utomhusaktiviteter som området har att erbjuda. Om detta inte är till din smak kan du också njuta av ridning, vandring och vandrings- och cykelleder längs kusten i tallskogen.

Huset ligger inom det vackra gateda komplexet L'allée Des Dunes, som erbjuder tre utomhuspooler, inklusive en pool för barn, tennis och volleyboll, bordtennis, concierge-service, tvättstuga och en bar.

Huset i sig innehåller ett rymligt möblerat vardagsrum med soffa, TV, wifi, soffbord och matplats för att rymma sex personer. Det största sovrummet med dubbelsäng med garderob och extra förvaringsutrymme, andra sovrum med två enkelsängar med garderob och överlagringsutrymme finns det också en dubbel rulla säng i vardagsrummet för ytterligare gäster.

Det finns ett högt fungerande pentry med mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn / grill, diskmaskin, brödrost och kaffebryggare.
Ett badrum med badkar och duschfäste, handfat och förvaringsskåp och separat toalett.

Söderläge, fullt möblerad balkong med bord och stolar.

Alla möbler ingår i försäljningen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB